Skip to content

PROGRAME > INFO PRIMARIE


Info Primarie

Programul Infoprimarie: site-uri optimizate pentru primării

Programul Infoprimărie este destinat îmbunătățirii transparenței în administrația publică prin oferirea autorităților locale a posibilității de a avea un site web propriu unde să-și publice toate documentele, proiectele, hotărârile ce privesc comunitatea.

Ce ne propunem

Ne propunem să oferim o platformă flexibilă și care să implice costuri mici pentru realizarea site-urilor web necesare autorităților locale pentru implementarea legislației cu privire la Transparența în Administrația Publică.

De ce este nevoie pentru a participa

1)Se achiziționeaza unul dintre pachetele puse la dispoziție de noi, un pachet însemnând un anume nivel de complexitate al site-ului, o anume cantitate de informație stocată pe site, un anume număr de pagini etc. și respectiv un anumit cost.

2)Primăria trebuie să pună la dispoziția noastră materialele necesare lansării site-ului:

-informații despre localizare

-informații despre conducerea primăriei, consiliul local etc

-documente, bugete etc

(orice considera ca este util si interesant pentru eventualii vizitatori)

3)Site-ul este încărcat cu date și imagini și este configurat, apoi este publicat pe internet. Din acel moment primăria poate să-și

Ce vă oferim?

1. Crearea site-ului web. Activități de configurare, de prelucrare imagini, de introducere și organizare date.

 

2. Hostarea site-ului. Această activitate presupune găzduirea site-ului pe internet, pe serverele noastre, folosind conexiuni permanente la internet proprii.

 

3. Actualizarea site-ului. Serviciile care presupun modificările datelor de pe site, crearea de noi secțiuni, prelucrarea de noi imagini, modificări în meniuri etc. 

 

4. Dezvoltarea site-ului. Serviciile de dezvoltare includ activități de programare pentru crearea de noi facilități inexistente la momentul lansării site-ului.

 

5. Numele site-ului : Un nume de site de

Oferta noastră

Prin intermediul programului InfoPrimărie, puteți beneficia la un preț foarte atractiv de crearea unui site web profesional, având un aspect modern adaptat perfect navigării de pe dispozitive mobile.

Conținutul său este astfel organizat pentru o navigare placută și ușoară. Este compatibil cu cerințele Hotărârii nr. 478 din 6 iulie 2016.

Caracteristici:

- Interactivitate- vizitatorii site-ului pot pune întrebări, pot face comentarii etc. Răspunsurile la întrebări se pot scrie direct pe site de către personalul primăriei.

- Căutare rapidă- orice informație prezentă pe site poate fi găsită rapid datorită motorului de căutare inclus.

-

Descrierea pachetelor de servicii

Oferta de site-uri web prin programul InfoPrimărie este organizată în pachete. Pachetele oferă un set de servicii cu grad crescut de complexitate și care permit publicarea unei informații din ce în ce mai bogate și mai diverse.

 

Specificații START STANDARD PLUS EXTRA
- Secțiuni 10 15 20 25
- Nr max. articole 150 300 600 1200
- multilimba nu nu 2 3
Pret proiectare site 950 1400 1800 2400
Pret gazduire si intreținere 45 70 110 150

 

Informatia este organizată în « Secțiuni » , o secțiune conține 1 sau mai multe articole. Un articol poate conține text, o imagine și/sau un

Primăria Posești

www.primariaposesti.ro