Skip to content

SERVICII > SUPORT - SUMAL


Suport - Sumal

Cui este destinat

Serviciul de suport tehnic IT este oferit utilizatorilor programelor :

  1. Sumal Agent
  2. Multisumal
  3. Sumal Ocol
  4. Multiplus

Modalitati de suport

Modalitatile de suport oferite sunt urmatoarele:

1) Telefonic - raspundem intrebarilor dvs la numerele de telefon 0723 356565 Luni-Vineri intre orele 9:00-15:00. Pentru urgente puteti suna si in afara acestui interval.

2) Email - puteti trimite problemele sau intrebarile dvs la la rubrica "Intrebari si raspunsuri" sau email : officevortexinfo.ro

3) Conectare remote - pentru a debloca situatiile mai complexe utilizam conexiuni de tip "TeamViewer" pentru a ne conecta remote pe calculatorul dvs.

4) Deplasare "on-site" - ne putem deplasa la sediul dvs pentru situatii deosebite care nu se pot rezolva prin conexiune la distanta.

Preturi si termene de interventie

Oferim servicii de suport in urmatoarele variante:

1) GRATUIT - suport telefonic in timpul orelor de program, in ordinea inregistrarii problemelor, si numai dupa preluarea urgentelor. Rezolvare in max. 1 zile lucratoare.

2) 60 lei - suport telefonic de urgenta. Servicii anuntate in afara orelor de program sau care necesita o rezolvare imediata sunt tratate ca fiind servicii de urgenta. Rezolvare in max. 2 ore. Plata se face printr-un SMS de 10 EUR+tva

3) 100 lei - servicii de tip acces prin "TeamViewer" si care se efectueaza in timpul orelor de program. Rezolvare in max 1 zile lucratoare. 

Sumal + Win 10

Instalarea Sumal Agent pe win 10 nu este usoara dar se poate face. De fapt aplicatia Sumal Agent se instaleaza fara probleme si functioneaza corect. Microsoft SQL server (MSDE2000) in schimb nu se lasa prea usor. Un tutorial video se poate vedea : click aici

Daca nu ati reușit cu instalarea Sql server trimiteți-ne un mail.